söndag 16 maj 2010

På ytan tyst ,men under den då?


Man kan ju undra : vad i he..... är detta?
Jooo så här är det -det är ny frilla.
Längre har jag gått upp och ner och retats på denna uber tråkiga 70 tals trappa... och mer beundran ger jag för hund ägarna...vilka krafsar under ytan.... jaiks.... innan vi flyttade in ,tidigare ägarna var flitiga på att dölja de små fylligheter....lösning en dåligt limmat plast matta?!
Vi flyttade in med en liten, som var så där strax innan ett år,vad hände då?
Jo plast matta började rulla upp i kanterna och jag rent i morsans instinkt tog fram spikar och hammare och fäste kanten...man vill ju inte ha små flygande kottar!
Så där på bilden ser inte så illa....men amen i kyrkan....Milda Amanda och saltade gurkor....så jaiks...med alla saker som har hakats i där .
...Åoooo vad de skrattade i färg butiken: de gav mig en skrapa och sade : det är bara att tugga på ,det finns ingen lösning att ta ner lim lager.... hi hi hi....det är bara kvinnor( de sade Ni) som kommer på sånna där dumheter....men killar så roliga ni är... hur kommer ni få ihop lönen om inte Vi var så/ fanns och kom på att ändra saker?!
Vem skrattar nu då : Tyst- jord kloten skrattar!

Så skrapa, ungar och alla män i min närheten.... varje tar nu grep om ett steg och så kör vi!

Jag fortfarande beundrar Er som har små hundar...som tar snabba sväng upp och ner....speciellt när matte är inte hemma och andra hundar löper förbi...vi ska inte tala om el elementen vid samtliga fönster?!!!!!


Med nu frilla och mycket optimism på burk....jag skrubbar vidare...nu limmet är nästan borta....men det återstår...slipning....hej och hå!
Mvh Liene
Så här har vi det!

3 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Oj, vilket jobb men det kommer säkert att bli fint sen.
Jag brukar alltid stänga av ljudet när jag kommer in på en blogg med musik men den här gången lät jag det vara och lyssnade på Keren Ann. Tack för tipset. Nu lyssnar jag på henne i Spotify.

skapasaker sa...

Jag lider med dig!!!Vi hade precis såhär för några år sedan. Nu har vi en fin vitbetsad trappa. Nåja, finare i alla fall. Tror att trappslipningen var det allra värsta. Tur att min man är överförtjust i maskiner så vi har nog alla som finns på marknaden, inklusive slipmaskiner. Men dammet. BLÄ!

liene sa...

Tack för uppmuntran! det behövs !
Vi kämpar på liten handslip..och slippapper!
Jag endast vet inte om man skulle betsa eller måla färg ....?! Tacksam för alla tips!
Liene