onsdag 23 juni 2010

Eshhh-tänkte jag!

Eshh tänkte jag...igår jaaaa jag skulle egentligen börja lägga golvet i den förenade hallen/ kök -låter konstig....till ett viss del...min man är a.. ( läs med 2 ss) rädd från allt som rör sig såga snickra osv,så alltså nån behöver vara modig...
Så jag lovade att jag skall lägga in golvet....men hur om man äger 2 sågar som är så slö så det skulle inte ens skada fingret om så?!
Så jag ordnade mannen att köpa det som kan bli present till mig i födelse dag ( just nu garvar jag och snurrar runt på golvet!)ett såg med bänk - fantastisk romantisk romantisk( joo jämt skall det vara - han fick ju ägg skärare för några hundra lappar! Han sade att jag hade lagt ribban :DDDDDDD)...vi skall se vad han kommer hem med!!!!
Som sagt jag skulle lägga golvet men så lyste solen som aldrig förr....eshhhhh jag går och solar istället- alla grannar redan vilar i trägårdar...
Tilltalande hög va?! Men jag har problem ( inte bara en :DDDD) jag kan inte bara ligga och glooooo eller sova.... aldrig kunnat


Jag grävde fram felfärgat tyg ( den skulle bli hel täckt grå ....med det var väl inte 100% bomull antar jag) så det blev ganska konstig resultat eshhh jag "fonderar" -tänkte jag!
Nu kom den magiska tillfället

Men om vrider och vänder lite på saken, så bli den uber läckert matta till nya hallgolvet...vem vill slita sönder dyr parkett?!
Efter några timmar slitande och rivande ....handen kaput och mattan växer så att det blir svårt att få någon sol på ben!

Rätt bra slut på sagan om den grå tyget med paprika på( ghaaa -jag tänkte väl att det blir många grytlappar!) ?!
Dessutom ,så spelar det rakt in i handet fakta att den är inte 100% bomull...den blir snyggt fransig!.


Så hoppas att jag uppmuntrade Er ...lite kanske....att även missfärgat tyg kan bli till någon nytta om man "fonderar"lite!
Soligt onsdag på Er!
Liene

Inga kommentarer: