tisdag 16 november 2010

Ny mönster.

Efter att ha suttit på läktan i måååånga timmar och fått en del hår i munnen ( jäpp tjejen brevid var tvungen ,varje gång hon svängde sitt "häst svans"-läs huvudet, kasta den så hårt så att en stund såg jag den på min macka med proscutto -blehh -men den här gången vill jag inte ha det så ,jag bad henne tänka på det! Som Ni forstår det blir rätt trångt på läktorna ...Anders kunde inte låta bli skratta om detta...gnälligt äshhh skratta istället !

Hur som ...nu har jag köpt ny data program och installerat den och bilder går in som smör in i dator...tänk vad roligt är det med dagens teknik och vad knepigt kan det bli...om bara "små saker" krånglar till...
Men något bra kommer ju alltid även i sk...n situation- inte alltid på en gång ...
Den här 2 halsdukar nu ligger fint ute på hemsidan.... och väntar på köpare...
Den första var klar redan till förra mässan ,men jag avvaktade att ta med den pga tids brist att skriva mönster ,packa garn ,ställa upp osv. jag har 2 händer!

Men sen skulle jag lägga upp maten en kväll på tallriken ( en sådan bulsig Höganäs ) bounksshh sade den på överdelen av foten.....jappp jag kunde inte gå ,vad gör man om man måste sitta ...varför inte sticka en till till våren???!


Jag måste säga att det är den bästa jag har kommit på...sitter som ett smack
till och med utan spänne...Den är ganska snabbt stickat -det längsta tiden går åt volang -det blir många maskor-men jag skulle inte vilja välja bort den -det är den där rosan i marsipan på tårtan!
Ja så det är så!
Kram på Er!
Jag tar en paus under helgen!
Liene

4 kommentarer:

MADE BY K sa...

Supersnygg!!...en sådan vill jag ha!!

liene sa...

Tusen Tack ...den är suverän-det tyckte många!
Liene

Eva sa...

så Jäkla snygg , den fastnade jag för vid första ögonkastet,den måste jag gå in på din websida o beställa.....

4U2 sa...

Väldigt snygga.