måndag 5 oktober 2009

Oktober.

Så här rosa känner jag - i mitt hjärta! Oktober är en månad med många laddade känslor: glädje ,ilska och sorg...


Här finns lite försmak av arbetet som pågår innan Sy festivalen i Kista.... färgerna ser lite blekare än i värkligheten. Det :Ni se på mässan eller senare på hemsidan under nya modeller!

Det blev rätt bra ljus lukta av glass krukan som in skaffades för: 40:- ,med hjälp av lite kaffe bönor and voila! doftade väldigt gott.

Och vad är helg utan myspys, först varm bad för trötta axlar och sen belöning :gott mat!Knappast kan det bli bättre!Jag är inte makaper person :tvärtom, men den här har varit en livslång dröm att kunna ha Spa stund hemma : för sig själv och hela familjen!

Och så en mallig och glad kille som fick åka på utflykt med scouter utan mamma eller pappa ,bra va?!Kom hem trött och belåten!
Så helgen har varit i full rulle med massor av stickning tråd festande,planering inför helgen som kommer;samt en del arbetet med order på nya garnen som dyker upp efter en vecka... kid mohair med pa samt silke i många härliga färger, med många flera nyheter som vi skall testa för att presentera till våra kunder...


Mvh Liene

7 kommentarer:

Iwona Eriksson sa...

Det är så skönt med SPA hemma. Det ser så mysigt ut. Hoppas att du njuter av det.
HA det så bra!

Eva sa...

Klart man ska ha lite Hemma lyx !
Jag har oxå kaffebönor i botten o ett ljus som doftar vanilj..mmmmmm

Min yngste ska på Patrulldag med scouterna på söndag. du kan ju kika in på min blogg så får du se hur vi har det i dag.

Kram !

Eva sa...

om du klickar på mitt namn så kommer du till min blogg.
http://urmoderns.blogg.se

Ha det gott !

Blipp sa...

Det ser underbart ut med badkar, själv får jag spaa i duschen, det går inte lika bra, imorgon tar jag min stora mage o åker till Kista och kanske köper jag blekrosa garn av Dig!

Stickfantomen sa...

Vilken lycka med förmånen att kunna njuta mitt i allt! Ååå vad jag längtar efter ett badkar när jag ser dina bilder. Men verkligheten här är en annan och den heter dusch.
Vilken stolt liten scout!
Ha det så bra på symässan.
/MM

Anonym sa...

Åh, din spa-badkar ser helt fantastisk ut!.. Tänk om det skulle gå att kombinera spa och lite stickning samtidigt... Drömmmm...
Har det så bra! Trevlig helg!
/Olga

Eva sa...

kikar in och önskar dej en trevlig helg!