torsdag 1 oktober 2009

Mäss inköp...

Även jag blir tagen av allt vimmel som snurrar runt på Sy festivalen och inköpt blir det ... mycket av det kommer att användas för att arbeta med modeller ...en del bara för hjärtans lust osv.
Vem kan motstå paljetter i många olika färger, eller knappar som är nästan unika pga att det kommer inte att produceras igen!?
  • Brodertråd: Garnhuset ( saknar hemsidan)
  • Kokos sjalnål hos underbara tjejer från http://www.karmagarn.se/
  • Paljetter och halsbands till otroliga priser (akta tjejer plånboken... billigt men ak vad det drar iväg!): http://www.pagoni.se/
  • Spetsar och band och knappar från http://www.butikbolla.se/ supper gulliga tjejer och inte minst talat deras sortiment: one of the kind!!!!! Det är nästan som komma till knapphimmel!


Nästa mässans höjdare Tant kofta ( se länken till höger!)Inspirerande ,kreativ,positiv och levande själ: En stor kram till Dig och Din supper coola dotter!

Det blev en häfte med upp och ner koftan även för mig!!!

Den kreativitet som snurrar där i luften går inte att upprepa på något sätt: Varje person ,varje idé, varje möte -något nytt och spännande ,så att det går knappt att sova!

( bilden lånad från Tant kofta!) nybörjare tänker inte )

Och sen till sist det alla behöver mest HOPE ... innan renovering ville ha ord HOME... när jag fick syn på bokstäver ...något ändrades och jag kom på att HOME det har vi... men HOPE: rik eller fattig alla behöver ,så fick det bli
HOPE
mvh liene


Jag återkommer senare med Fo!

4 kommentarer:

Iwona Eriksson sa...

Tack för inspirationen! I så fall laddar jag med knappar till mina koftor på Syfestivalen i Kista. Hälsar på dig Liene också - om din mönter blir inte ockuperad så mycket som på den sista syfestivalen i Kista :)

liene sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
liene sa...

Tusen Tack!
Ni alla är så Välkommna till mig och andra: bra mässan blir av med många roliga personer och möntrar tillsammans!
Många kramar:liene
Obs: tidigare komentar blev bortagen av mig på grund att jag hittade stavfel i mina skriberirier...( ha-ha !)

Eva sa...

HOPE är ett bra ord . passar oss alla,för det sista man mister är hoppet.

Ha det gott !