onsdag 30 september 2009

Laddade,förväntansfulla och glada resan till Borås.
Redan på onsdag hade vi packad alla garnen . Det som var kvar var våra kläder,kolla genom mönster ,mat och annat smått och gott...
Laddade ,förväntansfulla och lite oroliga över om vi har inte missat något ...vände vi blickar mot Borås.

Barna var lämnade i saker förvar hos farmor Karin-Tusen Tack snälla!Så det kändes bra!!!

Med drygt 4 timmar resetid jag planerade att sticka några varv...Och så det blev det ...Spetsstickad angora mössan i Ango air med band( http://www.lienesdesign.se/ ) blev återställd-den såldes veckan innan av rent slump...Glömde bara att fotta den under arbetets gång...(nybörjar sak väl,eller?!)
Jag hade laddat upp med en till stickning till som kommer att finnas med på Sy festivalen i Kista- ett speciellt stickad strumpa(or)

Någon gång under resetid kom jag på att ta fram kameran.Underbara utsikt,måste jag säga: blåste bra och stora vågor var det...Vilka utsikter - Love it!


Som alla andra eller kanske de flesta nybörjare kom på att ta kort när mässan var nästan över så även om bordet ser fullt ut ...så redan på söndags morgon saknades en hel del artiklar...SORRY!
Vi hade ingen aning att Ni gillade sticka så mycket!
Vi hade även dockor vid ingången som vi klädde upp ... men så klart jag har inga bevis på detta... om det finns någon där ute med kort på de -,jag skulle var glad att ta emot en sådant!

Det var en bra *kick *att träffa ER och jag är djupt tacksam för Era entusiasmen och livsgladje!
Jag har varit nere ett tag och efter mässan kan jag säga Tusen Tack ...det är Ni som inspirerar oss att röra sig framåt.. hoppas att även jag kunde inspirera ALLA ER!
Återkommer snart med bilder på mina små inköp.


4 kommentarer:

Blipp sa...

Det ser ut att ha varit en bra mässa, kanske ses vi i Kista?

liene sa...

Det hoppas jag hjärtligt på!
Har du 2 bloggar?! eller jag är utte och cycklar?
Kramar:liene

Blipp sa...

Min stickblogg heter Stickning, kärlek och kbt, men jag har ngr andra bloggar som "vilar" för tillfället!

liene sa...

AHAAAA jag nästa fattade det rätt....idag vet man inte ....jag brukar komma till dig till stickblogg ...komenterar kanske mindre...