måndag 30 augusti 2010

I took a pledge!

Japp...jag grejade något galet ,det tycker jag nu....
Jag gillar att skapa det är inget hemlis...men jag gjorde något dramatisk här om dagarna... jag tror det var måndag förra veckan...min favo sidan längre har varit Wardrobe refashion-ibland riktigt roligt ,ibland så där...pga att man själv är kunnigare- kanske!

Det går ut på att skapa kläder även sticka tror jag går bra ,osv- av de,det man redan har ,göra om ,köpa endast begagnat och bla blaa...
Medans jag har stickat alla dessa år och dessutom renovering ,som var så pass omfattande...högen med "fixa" kläder har växt ,som trägård utan rensning -då tänkte jag så här -jag måste tvinga mig-jag älskar ju sy ( jag är typ sommerska!) ...so I took a pledge
Vill du läsa om detta ,så finns länken till höger! http://wardroberefashion.net ,sen klicka på knappen Blog.
Galet nog så :jag "klickade" på 1 halvår-vad tänkte jag?????...så nu köper jag inte nya kläder på ett halvår-för att inte bidra till mera och flera natur katastrofer-det är väl bra anledning-eller...ska vi se om det håller! Så ni lär nog se en del sytt alldeles snart-rooooligt!

Halsduken på bilden är mitt eget design...stickas i Kashair eller Kid mohair eller Soft Dream ,behövs endast 1 1/2 nysta garn av den första garnet ,finns gott om färger..
Det kan vara bra att dra igång Jul klapps stickning redan nu-så slipper man stressa sen.
Bilden kommer från förra förfärligt "snöiga" mässan,minns denna katastrof-tåget gick inte i 2 veckor eller så!
Aha vad tycker ni om detta?!
Mvh Liene
Tack Alla som tittar förbi!

2 kommentarer:

skapasaker sa...

WOW! Jag älskar oxå att göra eget och att göra nytt! När denna helvetesperioden med skolstart lugnat sig ska jag sätta mig i lugn och ro och fördjupa mig i remake-bloggen! Kanske trycker jag oxå på knappen "PLEDGE"? Ja, det tror jag faktiskt att jag gör!
Eva

liene sa...

Det är faktisk roligt...man får en idee ,sen den ger nästa och nästa till sist vill bara finnas vid sy maskin!