fredag 17 september 2010

Flower power!

Jag har virkat den här halsduken från garnrester -inte dumt alls...den här gången har jag virkat färre lyft maskor än original ,som Ni kan se på hemsidan http://www.lienesdesign.se ,det tar lite mera tid,men det blir riktigt bra tröst så här mörka höst dagar....
Jag vägrar den!!!!!!!!!!!!!
Här om dagarna kom jag på att jag har kört runt här på bloggen i 1 år redan...men eftersom jag är inte fest person -anser jag det avklarad ,med den sista utlottningen....dessutom -vill jag klara genom hösten ..som är de svåraste tid för mig...desto mera det drar åt oktober....jag forsöker samla mig och sakta driva genom detta-jag tror jag behöver smylborste ( sorry stavning ....maskinen gav inga tips om det!)och spade!
Kram på Er!
PS: det är fint med alla färger som kommer fram!
L

3 kommentarer:

Melody sa...

Hello...Unfortunately, I cannot read your blog...But, I did see your post on Wardrobe Refashion...Your scarf is lovely...I am sorry for the loss of your mother so young...That is very hard...I lost my father very young also...
Those we love don't go away,
They walk beside us every day,
Unseen, unheard, but always near,
Still loved, still missed and very dear.
Best Wishes to you!
Melody

skapasaker sa...

Å vilken fin halsduk! Den kan väl pigga upp dej i höst? Jag önskar att jag hade tålamodet att göra så många likadana blommor, jag har också en massa garnrester som skulle kunna bli något fint...Vad du skickar ut inspiration!

Mys och ha en skön höst! Jag gillar inte heller hösten men man får försöka hitta något positivt...Levande ljus, nybakat bröd och en god höstgryta...Bra film? Och många stickningar!
Kram!

liene sa...

Tack snälla du - man forsöker att hitta på alla sätt att klara sig genom ...sen vänder ju det....!
Jag håller med vad som helst ...även en blomma eller buket...någon gott gryta...helst gärna någon i närhetten som minns att du finns!!
Kram på Dig ....världens snällaste fröken!

L