tisdag 28 september 2010

Sy festival i Borås.

Nu är det över -man väntar 1 helt år på detta händelse och sen tcilivips redan över....
Vi hälsade besökare vid entrén med dussin rosor+1 den är lite annorlunda ( det skulle presentera mig -så klart!)

Koftan ,halsduken och klappgarn var en del av samtal under tiden
Det är inte särskilt många färger vi fick hem ,men jag blir så otroligt glad över den här garnet -jag har inte känt på något mjukare...ni kan säga vad ni vill...den här är den mjukaste,lenaste och slitstarkaste garn...LOVE IT!

Min dockor fick byta mössor flera gånger- allteftersom som garn sorter tog slut!

Nu måste jag klura på nya mössmodeller till Älvsjö mässan vilket uppdrag?!


Mycket om klämd och ömkläd halsduk....lite tråkigt att den komerciella världen tar över genom att sälja super billigt färdigstickat s..t,så sticka har blivit lite av det exklusiva delen....men det finns fortförande folks vilka satsar på den slow varianten även om butiker svämmar över med acryl halsdukar,koftor grrrr
Mest glad blir jag över mammor ,som kommer med döttrar och även om det är lite dyrare än köpa färdig halsduk,köper till dotter stickgarn,för att sticka själv-kram på Er-Ni är bäst..jag skulle kunna gråta en stund över detta!
Det är så stickkunskap förs över vidare!Mår Ni tro att fixa dockor är en del arbetet...oftast dockor får mina kläder och jag blir utan...
Under mässan blev det även några överraskningar -som den ärmband med silver knapp från En otroligt härlig person- Eva ( vacker som en Sol,glad och intresserad) http://skapasaker.blogspot.com/ jag kan inte Tacka nog...det fick mig nästan att gråta där på plats...jag fick hålla mig ihop-så snällt och omtänksamm!
Jag bär den med glädje!
Ni- slöjd fröknar som kom-glada med stor leende och mycket humor- kom liksom som en stor klot av energi - just det jag behövde att se och närvara-min idé motor startade igång igen-utan Er vore mycket bara små tråkigt-jag hoppas Ni hade roligt och givande helg!
Kram till alla ER!
Tack Eva!

Som sagt den här utflykten Vi -jag och Anders väntar på 1 helt år....träffa alla Er : Liz från Ullomera,Lenita med sina stickade mössor -varje som ett konstverk i sig, Lotta-Tant kofta -gusigaste kofta i hela världen,med sin super härliga dotter Viola....mina kollegor MG tyger,
Eva från Skapa saker,Stickfrossa...och Andra ledsen att jag inte noterade Era namn...jag verkligen blev glad att träffa Er och växla några ord med ER!
Höjdpunkten blev lördags kväll på på Oliver...där god sällskap blandades i ett enda röra med god mat...jag kunde inte få nog av det-synd att tiden är så begränsad och alla är ju otroligt trötta....Ni är bara bäst - speciellt när man går ut 1 endast gång per år...det är vad jag får....annars är ju ungar mellan bena hela tiden!
Längtar redan till nästa tillfället!
Det var ungefär så...utan att jag sov jätte dåligt, vånings säng hade tendens att knapra varje gång Anders svängde och buller är inget jag är van med...och kände mig som en gående misslyckat hår dag-bra tips prova inte nya hår produkter precis innan mässan -stick with the old ones!
Så där jag nu blickar vi mot Älvsjö och jag börjar undra vad mina ungar skall vara-hjälpppp jag behöver en barnvakts hjälp-tror jag!!!!
Mvh liene

2 kommentarer:

skapasaker sa...

Hej igen! Det var verkligen så roligt att möta dig på mässan! Detta internet är en fiffig uppfinning! Vi tre som besökte mässan (och dej) gick därifrån fyllda med intryck, varma och säkert också vi en aning rufsiga i håret. Mina arbetskompisar var så imponerade av dina garner och av dej som person! Anne pratar fortfarande om ditt lingarn och Anniqa älskar det svarta mjuka garnet hon köpte. Det var bara så himla kul! Nu ska jag snart sticka iväg på min kurs och tillverka fler silverknappar!
Kram!

Anonym sa...

Barnen är välkomna att vara hos oss.K.C.