tisdag 13 november 2012

Shabby chic linne tyg spets och andra saker till salu.

 Hej Alla igen !
Vill passa på visa Er saker från sista Sy festivalen-det 100% linne tyg som ser ut som gammaldags alltså lite ojämn och skrynkligt dock mycket charmig för att skapa massor roliga saker så som hjärta eller flera ,Jul strumpor med den där lilla extra!
Jag blev helt såld på den här tyget och boy o boy om man kunde låta bli att skapa bara en sak .....inspirationen skjuter i väg bara vid första försöket!
Båda hjärtan och tyget är tillgängliga även för Er:
Tyg 1 meter förp. (1m *0,41 cm bredd) pris 80: - ( posten avgifter tillkommer!)
om du undrar vad får man ut på det ca 4 stycken hjärtan ( beror på storlek så klart!)
eller de 2 uber söta kaniner.
Du kan även handla hos mig de här hjärtan ,den bredaste ställen mäter de ca 27 cm och ca 20 cm i höjden ,pris per st är 69:- ( postens avgifter tillkommer!)Hur den här bilden från påsken kom in i " bilden "vet ej den bara ville vara med!:)


 Det finns även mönster ark att inhandla för att sy egna kaniner: pris 10:- st
( samma här posten avgifter tillkommer)
Och vill du ha den lilla extra på dina egna hjärtan eller något annat så finns det även spets i klar vit och lite chabby chick färg eller med andra ord off white.
Den bredaste mått på spetsen är 10 cm meter antal är upp till Dig om du går med på priset på 25:- riksdaler per meter ( postens avgifter tillkommer!)
Det är ju högsta tiden att börja tänka på Julen och jag måste säga att köpta presenter är roligt ,men dock det finns mycket själ i egna skapelse!
Så är du intresserat ta kontakt med mig ( nu är det så att jag minns inte lösen till min egen mail så jag få lov att använda annat adress så längre! Så om Ni har provat att kontakta mig förrut vet du nu att jag glömt lösen!Så likt mig:)))
E mail lienebabr@hotmail.se
eller telefon nr 0152-19443 ( Anders eller Liene)
Hoppas att Ni mår bra och är hela : för resten löser sig !
Mvh Liene

2 kommentarer:

Selda sa...

Hej! Så fina saker du gör. Jag läste ditt tidigare inlägg om bilolyckan. Ojoj..ibland händer allt på en gång. Ibland får man liksom leva i motvind. Hoppas allt är bra nu.Det låter som om du ser fram emot juletiden. Allt gott!/Gisela

liene sa...

Tack för Din kommentar! Ja den där med motvindar-det är bra nu -men innan kändes som allt i ett stor säck!
Jag ser fram emot Julen då är det rätt stilla här- men så skönt kan jag medge nu!
Mvh Liene