tisdag 17 augusti 2010

Vad i hela friden snön har kommit ifrån?!!!!

Just så utropade min älskling på fredag?! Snön sade jag...det är bara uppskuren kudde.

När det blir lagom varm och man har ingen lust åka bada ..vad gör man med ungar...jo då -sätt de i arbetet-räkna med att lite städ jobb blir det,men den tystnaden i 1 timme värt varenda sekund...speciellt ,när de är uuuuuber uttråkade innan!Nöjen är min tjejer...lugnet medans ni plockar fyllning är guld värt i mina "ögon/öron"!Kan den här vara min barn?-blicken talar allt-för en stund sedan var det bara 1 gammal Tshirt.....

Vouv lite tråd ,lite gammal pytte,liten nysta garn-mörk hår ska det va...mycket bra jobbat!Det underlättar om mamma har stickat liten provlapp-men glömde räkna maskor?! Vem bryr sig :sade Terese!


Jäppp det kan man nog säga ,men utan mammas assistans, går inte riktigt bra heller,tror ni att jag prickade rätt-nix
Det blev lite ord omväxlande innan allt lugnade ner sig...på kvällen hittade vi ögon i mammas glitter/ögon burk och på kvällen hela gänget hade var sitt barn att ha med sig till sängs.Japp det blev dubbel bild...varför vet ej...hur tar man bort -vet inte jag!

Så den får vara kvar Hi hi hi!När jag var ung -typ -besökte jag flera dock kurser....liten investering i framtid vet ja!

Bra jobbat tjejer!


Mvh Liene
Skönt med skolstart snart-eller hur!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med kreativa Barn.Tar efter Mamma.Kram.K.C.

skapasaker sa...

Vilka duktiga ungar du har! De verkar haft en heldag. Sånt roar inte mina barn längre...Och de längtar till skolstarten de också, gymnasiet och universitetet...Fast det kanske var du som tyckte det skulle bli skönt att lovet är slut :-)
Man får hoppas på en bra slöjdlärare för deras del så att de kan fortsätta skapa i skolan när terminen börjar.
Eva

Anonym sa...

Hej! tack för titten och för dina varna ord om koftan :-)) Kul att vi har precis samma soffor! Jag trivs med min (den var verkligen efterlängtad), den enda som irriterar mig då och då är att män måste rätta ryggkuddar för att de ska behålla sin form i slut av dagen. Annars är jag jättenöjd :-))
Dina tjejer är superkreativa och superduktiga! Att sy Waldorfdockor själva (med mammas hjälp förstås :-)) Jag fortfarande vågar inte sy en sådan för min brorsdotter. Kanske när hon blir lite äldre, kan vi göra det tillsammans ;-))