tisdag 27 april 2010

Atention-renovering pågår!

Knit girl knit( you wish baby!)... skulle vara roligt...just nu finns det endaste byggplats...stickor är på semester! De lämnade lappen : vi syns!


Just nu så känns så här-hjälp!
Damm,gipsskivor,bets,listor,oändliga burkar med nånting i de osv....
Tyckte att bilden passade bra för tillfället!

Småtningar tycker väl att det är delvis spännande...
De inspekterar varje steg!

Använd det man har-vi har redan utvecklat skämt...vi går ner till förrådet och kollar-känns rätt bra...det är så lätt att fastna i burk djungel annars
Ett bra tips... ta till hjälp lite hårdare papper och lek lite med ideer...så slipper du gå och retas på slutresultat!Klippt och om klippt blev papper...man har en bra idé -men efter färg handels besök ändras den bara sååååå..... det finns makaperer,lösningar och allt är inte som det ser ut vara!


Så nu är stora frågan....ljus gröna ränder eller ljus blå?!
Mörk rum på morgon kanten och solig på kvällen( söder fönster satsäga!)
Grrrrrrrr
Ett viss blå färg känns nästan grå i morgon ljuset...jag får väl blunda när jag går upp och ut..eller köra den ljus blåa eller gröna?!.
Ehhh den beslut... kan man ta när grunden kommer på plats......
Golvet vissade sig inte i samma nivå- sanden jämdes av och en 50L säck inhandlades för att ta 4 skopor i den.... finns det någon som vill fylla i något...så kontakta mig ...jag har en stor säck! ( :D
Synd att spackel kan man inte använda på flera områden i livet!
Detta skulle passa bra!

Listor är målade,hyllor betsade och lackade...färg väntar på tur och nu kommer bredspackling på plats... jag vet vad väntar efteråt...damtrasor...i mängder!
Så kan det gå om man vill flyga högt!
Det finns fal utrymme!
Tur att solen skiner högt!
Mvh Liene

Inga kommentarer: