måndag 5 april 2010

Glad påsk!

Glad påsk...låter det ! Jo tack den var glad -mannen jobbade hela helgen...ghaaaa till och med kom inte hem en av dagarna-för att han sluttade så sent som 22.....
Dotter kom hem med den här underbara saken ...mamma gjorde bara fel ...hon tyckte att gräset behövde lite vatten och näbben smälte över hela ansiktet ai ai! Hon tog inte illa ..bara kastade kycklingen..nästan synd...men det kommer väl flera antar jag!


Påsk al à moi är enkelt ...jag kokar ägg i gul lök`s skal,som jag börjar samla redan efter ny år...desto mera desto bättre..koka gärna längre ! Den här året...var brist med röda löken...vi hade den så lite ..dem blir ju uber vackra,sen går att skrapa massor med roliga mönster om man har tålamod.....

Är de inte mycket vackra ,joo i mina ögon,när jag var liten dolde min mamma eller pappa de i hö nästar i trägården så jag och min syster stack utt och leta efter de i pyjamisar.......japp det går ju knappast dölja ,när trägård är 3 gånger 3 och största delen tar studsmatta....( skrattar :D )


Ägg pickning ingår i hela kalaset :vinner den som har starkaste ägg... tösen vann !Här ser Ni den vinande ägg och vinande hander!
Glad påsk ...sent ...men jag har liksom annat för mig...men om det liten stund senare!
Mvh liene&co

1 kommentar:

Anonym sa...

skaistas olas nokrāsojušās.. :)

mums gan no 13 olām veselas bija tikai 3.. :D