lördag 23 januari 2010

Allt i ett pottan...

Jisses jag har fått blog utmärkelse Tack snälla Du http://stickterapin.blogspot.com/ ( det är så här brrrra kan jag länka (Skrattar :) men det bara tills jag klurar ut bättre sätt!)
Det finns en hel del aktiviteter: sju nya bloggar ,7 interesanta saker om mig själv oj det räcker inte med 7 -som man skulle göra kring detta ,men jag måste "fondera" på det!
Så längre vill jag bara skryta om det!När vi satte igång pysselbord ...min son kom på massor idéer under tiden : Mamma här kan vi spela pingis....sade han jeppp sådan mamma -sådan son ...det finns en hel del tänkande massa bakom pannbenet!
Åkte till intersport för att köpa nätet ...grrrr finns endast 2 alternativ endast nät : 60:- eller 300: plus nät med bords fäste....nå jag är inte snål ,men 300:- spännnnn?
Vi shansade på lokala: Tolv korgar : bingo 20:- med slitet nät ( den hade vi köpt redan ,med tanke på lösa det på något annat sätt!)

Hem följde lite annat ...en bamsig fyrkantig kruka för endast 20:- riksdaler och en förvarings burk till pysselhörnan för en tia....snyggt jobbat
Just nu förvaras gul lök i den ,men jag redan kan se fina krudor växa i den fram på våren!
Ser ni den gröna tråden genom inlägget ....gaaaa ,Nu har jag avmaskat den lilla under och kliar bakom örat ,skulle det vara så här stora näbbar??!Vad har jag inte fattad rätt ?! Jag lämnade några maskor i fall om jag repar tillbaka ( eller vad jag kallar sticka baklänges!) jag återkommer med en länk och färdig material....just nu fortsätter jag klia och fonderar!

Det finns även garn över kan Ni fatta- mindre än 50 gram garn!?
Och till slut mitt lilla "fjant" : så kallade jag bilden ,sjalen åkte av från mitt nacke till den här filuren!

Och så han vi testat nya mascara : LASH STILETTOS ( ser ni vilket inverkan har reklam i våra hjärnor!Luggen fixade hon en arg kväll själv: med liten nagel sax- vem visste att det passade henne!?
Ps: jag fick jämna av lite!
Ha det skönt tills vi hörs igen!
Mvh liene

3 kommentarer:

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

En flicka som klipper luggen själv är en tjej som kommer att klara sig bra.
Många hej fr. Koftan

Anonym sa...

Terese kā vienmēr fantastiska.. :D

liene sa...

Jaaaa ...Terese ir mans kaut kas specials!
På svenska; Terese är något speciel-det går inte undvika det!
L