onsdag 27 januari 2010

Fåglar,paket,återvinnig,ny frilla och annat bla bla!

Det här är rätt bra utsikt ,när man jobbar vid dator eller hur?!
Jag är helt såld på fåglar!Det är inte den lättaste att fota de ,men rätt roligt.


Här kan man se hur uppskattad har maten blivit ,näbben jobbar för fult.

Jaaa ,även jag har kommit upp i "gräddhylla". Jag har tidigare visat bild - bolero som jag stickar i nya Angora garn ....jag fick sår på lillfinger och det kändes ingen roligt sticka på stickor nr 3,5 med plåster på.....ingen vidare alls....
Så jag svängde förbi vår lokala- Kickis handarbete handarbets butiken här i Strängnäs för att kolla om de hade några bättre alternativ än metal stickor-bingo! Kni pro!!!!
Jag är lite av de "gamla sorten", jag behöver övertygelse ibland innan jag kastar i mig i något nytt,så jag köpte hem storlek nr 3,5 för att prova på .
Aij aij ! Vilket fart och vilket känsla.....jag som stickar redan otroligt fort...och fint (med mina Addi stickor och även bamboo)...Helt galet!
Det finns en gammalt tales sätt i mitt hemland : för en dålig balett dansare även skor klämmer och pången är i vägg...som jag skulle vanligtviss hålla med ,men inte nu...jag är för- bra verktyg åt alla!
Så nu vet Ni att även jag har åkt ditt!
Åtevinnig är mitt stora passion. Sedan barndom ,som var inte den flottaste materiellt( dock rik på så många andra sätt!) jag har utvecklat ett egenskap att "se saker i saker" ( svårt att översätta!). Jag återvinner så mycket papper som det går...kuvert,gamla mönster,utskrift bla bla bla...

Några av Er redan idag kommer få den nya adress lappen ,några under veckan,och så passa det riktigt bra att "utarbeta" egna barn.
Pengarna liksom trillar inte ner från himmel och inte hämtas obegränsad från väggen ( som min son sade ,när han var ungefär 3 år-så där... "men pappa du kan ju hämta de från väggen på stan!" Gissa om jag tog några snurr på golvet "krampande" med magsmärta av skrattet! Under samtal om något : jag vill ha!)

Nu även lottvinst är skickad! Hoppas att det ger ett aning glädje!


När Sy festivalen närmar sig och vinter ide hade tagit över ,var det dags att pilla bort några lager "skin" i den här fallet några cm hår ....Jag skall avslöja en roligt sak med mig: jag vantrivs med nu klippt hår ,jag tittar knappast i spegel de första 2 veckor...nej jag klagar inte på frisören ooo nej ...han-Than- var underbar ...han gjorde först "anställning intervju" och sen klippte...det är jag...jag måste vänja mig på något sätt!
Det är hårfärgs konst som återstår,som jag sade till en person här om dagarna: mitt eget hår färg-gråbrunkonstigt-matchar inte min personlighet!


Så nu vet Ni att det händer livet här -med såriga fingrar ,som läker och spricker,Knit pro och annat lullull!
Ha det så bra nu .... nu jag ska sticka lite eller mycket...jag kommer med bilder lite senare!
Kram! Liene

4 kommentarer:

Karin på Ösäter sa...

Hej
Jag förstår vad du menar med "se saker i saker", Recycling är nog vad det kallas i dag.
Mulle Meck säger "lägga på bra att ha högen", sådana högar har jag många så jag kan dela med mej om någon behöver något som fanns förut.
Snygg frissa oxå. Vi kan väl göra om fika en annan dag, det var så trevligt tycker jag.
Kram Karin

Anonym sa...

Vilken snygg frisyr.mycket klädsamt

Zandra sa...

Tusen tack för det härliga garnet! Det har nu kommit fram och hämtats ut! Till och med mjukare än vad jag hade föreställt mig! Åh, vad det ska bli roligt att komma på nya projekt nu!

liene sa...

Tack så mycket för trevliga komentar!
Det är alltid roligt läsa de!
Mvh liene