söndag 28 februari 2010

Lite bättre....

Lite sorligt - sommarens sista blåbärssaft slank ner här om dagarna hos oss...liten separations ångest...vi hade ett bra uppladning med det och ungarna ville ha så gärna så,de brukade svara om dricka till maten följande : mammas goda blåbärssaft.....

Ibland är lättare visa saker ( genom bild!) än berätta: så här kändes det kring mässan ,med allt snö och annat ...badrumsfönster ligger i snedtak och med massor av snö fall ,ljuset försvann helt...men på onsdag jag konstaterade att det börjar återvända
Jooo så här är det ...det börjar kännas bättre..... - ner man är nere...det finns ju bara ett väg.... den leder upp !
På onsdag...jag började att riva och slita i allt som krävde uppmärksamhet - med andra ord: uttrensning är bra terapi för att bota nedstämd läg(r?)e...iallafall för mig ...ni kan gissa genast-det kändes mycket bättre!


Genom att jag började tvätta och tork tummla ...ljuset steg in mera och mera...bra eller hur


Efter att ha haft pannkaks panna i nästan 10 år och aldrig tagit fram det..kändes mera är rätt att porta den! Lika så med ett kakform, som har sätt sina bättre dagar och halv slö blomma...fick
gå!
Nu undrar ni säkert om vi har haft pannkakor ojaaa...fast jag använder vanligt stekpanna inhandlat på Willys för en hundra lapp eller så!
Massor med barn kläder ,vars serviss behövs inte längre och till sist trasig Laura star strykjärn ...fick ta förväll!
Det gav en sorts makt i genväg och jag började Hulka upp mig igen!
Så nu Amanda och saltade gurkor : I`m back Beck!
Lite stickad blev det på kvällar : passar bra ,när man skall se på krimm filmer...något sorts lyx kan man säga...Strumpor till min älskling i dubbelt angora garn ( reste från gröna mössan!)
När de blev färdiga ,Anders sade så här: vi har svarta strumpor till uniformen på jobbet!!!! ghaaaaa undrar vad han menar?! ( hi hi!)

Inte tog lång stund innan det blev kö igen på god saker,då vill min lilplut ha cerisa och vaktar varje varv ,så att det bli klart ,så klart!


Minsta älsklingen ville muntra upp mamma och gjorde eget mode show!
det är inte svårt att gissa vems mössa blev det efter mässan...jaaaa ni är duktiga och gissade rätt!


Liten gullig och tandlöss modell...men ack så rolig och vacker!Ps: Tack för all uppmuntran som jag fick av Er!

Lägges rapport : det hår återvänt liten stråle med vatten hemma hos pappa och det känns ju uber bra!

Jag planerar för fullt att städa vidare och sticka vidare massor med fina saker...det pirrar att börja redan!Men om det senare!

liene

Snart återkommer med inköp på mässan!

1 kommentar:

Karin på Ösäter sa...

Vad skönt att höra att du mår bättre!! Röja och ta det lugnt brukar vara bra när man mår lite pyton, motpoler som botar.
Kram Karin