onsdag 24 februari 2010

Mässan....

Sho hooo nu var det över ...jappp man pratar och planerar halv år ...och sen är det över ...lite tomt i huvudet den här gången: ny plats ,nya ytor ,ny personal.... och tills sist men inte minst ny snö i mängder!
Mannen var lite blyg att posera ...sådana är vi båda... jag känner nog minst fotogenisk det liksom fastnar inte på bilden på något sätt...


Jag planerar allt på plats ,när man ser vem är brevid ,vem bakom osv....mycket återstår!
På kvällen åkte vi hem i snön och allt ca 60km/timmen från Älvsjö till Strängnäs-för att komma hem hela ,det var den längsta resan nånsin...Strängnäs infart kunde man missa enkelt den var knappast använd....Willys var nästan tom bara vi och 2 kassören...lugnt shopping!


Morgonen där på möttes vi med "ass" mycket snön...katastrof vad de vill kalla det,jag sägger konsekvenser för vårat( läs allas!) beteende och mera kommer bli sådana konstigheter!.
Så längre mannen tog bilen ut ur garagen,passade jag att fota lite....Mamma mia ...skulle min leverantör säga!


Nytt och gammalt allt i olika lager!Högen framför fönster och matkasse i förberedelse att åka till mässan,men ack det var så mycket snön ,så mina korta 30 cm höga eco skor räckte knappast att gå till garaget,fick ta en hoppe hare hopp till den...bilen orkade knappast fram och 15-20m tog ca 15 minuter att driva fram - läskigt att se på, måste jag lägga till ,men sen så i snigelfart,rullade vi i vägg

Innan vi kom fram hade även migrän intagit mitt huvudet...den synen sitta i oändliga bil kön,man vet inte när nån kommer flippa utt och du är mycket beroende av andras sannsade beteende...gash....jag satt helt stel och spänd och önskade att inget skulle hända oss..till sist tog vi sidovägen och även där sakta rullade vi till mässan.
Jag passade på att skriva skyltar,så nu vet ni varför de var krusidulliga....åka bromsa- inte så värst bra lägra att skriva...men vi satt fast då och då och tiden bara rann i väg!


Hjärte halsduk låg fint i skyltningen tills den låg inte så fint...tanken var god!
Så här var det menad iallafall! Stickad i Kashair med 1 och 1/2 nysta

Bolero stickad i Angora 50 -längtar jag till, för att börja använda...lätt och mjuk och gossig!


Min absolut favorit bubbel halsduk: i kid mohair eller Soft dream + "bubbelgarn" och bolero ( eller lite kortare kofta!)stickad i Bomber i den uber mjukaste ull nånsin jag har klappat( glömde bara dubbel knappen hemma i farten!)
Jag var så " duktig " ,så jag passade på att baka innan mässan öppnades och succsé blev det...


Gula tårtor....


I olika vinklar


Och gröna...tyvärr de är slut nu....vi åt upp den!

Och rosa för den delen....Lite små stressigt över allt ...kunder kom och några fick inte komma...pga trafiken och inställda bussar,tåg buuuu säger jag till snön nu måste det bara bort snart...annars börjar kännas tungt -fast på annat sätt!
Men när man blickar tillbaka ,så vill jag Tacka hjärtligt Alla modiga utstickare ,som kom..annars ses vi på höst kanten!
Kram och Stor Tack !
Så här blev det mässan!
Mvh liene
Snart kommer resultat på utlottningen...tösen bara måste vakna först!

3 kommentarer:

Iwona Eriksson sa...

Vilka söta bakelser! :)
Och, jag var inte på mässan - vågade inte köra i det här vädret till Älvsjö. I Kista var bättre- närmare för mig :)
Ha det så bra !

skapa och inreda sa...

Men så fina tårtor/bakelser!!!
Härliga bilder!

Anonym sa...

Va du kan fixa!
H.L.S.K.C