måndag 29 mars 2010

Jappp då var det dags igen!

Lite suddigt bild ,men vacker bara för det- tycker jag ... ser Ni kortisen med mörk hår ...
då var det dags igen sitta på läktan och vänta .... hade hoppats på avsluta Haruni...men icke sade nicke... jag hade ett annan mamma som slutade inte prata ..... rakt i örat under hela hela tävlingen...hon låg i mitt knän hela tiden och pratade med mamma snett över på nästa rad- jag var rädd att stickor kommer hamna i hennes ögon så nära var hon...det gick inte att läsa sig fram till rätta... jag forsökte..... jag gav upp jag har 10 eller 12 sista varv kvar med det gick inte tänka .... phfuuu skam på Er föräldrar ...som är upptagna med allt annat än det som händer.... det gick inte höra högtalarna av suset.. vad är det som händer?!
Hur kommer det sig att ungar är som vuxna och vuxna som barn!????? Jag har inga problem att säga ifrån ,men gassh måste jag låta jämt bitter?!
(För de som undrar hur storyn slutade ... jag gick därifrån ... men våran plats fick inte ta "tvilling" mamman ... för att hon tyckte att kompis skulle ha platsen fast jag ställde upp mig bara.... tvillingmamman satt kvar på "skitiga" trappan......) gleeee

Så jag längtar fram till Haruni... i dubbelt kashmere som jag tror kommer bli "lakan" -alltså stor... bara för att jag fick inte ihop för första gången scheman... det händer sällan ...så jag stickade på till nästa jämna siffra... och sen tappade jag maska och återställa var omöjlig...så jag fick sticka "baklänges" japp de längsta varv ... inte de kortaste...
Bilden är lånat!
Jag trodde att det kommer bli vår sjal ,men till sist blir väl stor vinter sjal med lagom värme i sig!Nå väl det skadar inte att ha vackert sjal till nästa vinter... för den kommer ändå till sist!
Lite syrligare...
Fortfarande Liene

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Åh, jag blir SÅ arg när vuxna inte håller tyst. Min son spelar i orkester och jag är nästan alltid på dåligt humör när det varit konsert för att vuxna pratat när deras eget barn inte spelat. Eller de som går när deras egen unge är klar; hur kul är det för den som har sista platsen i programmet? Bah!!!

liene sa...

Tyst ...hon var tyst när hennes unge uppträde 2 minuter max ...så låg hon i mitt knän även om jag skickade blickar( tror mig mitt arga blick fattar alla!) ...hemsk ... jag sitter tyst eller jag går därrifrån om lysten prata faller på...jag måste nog komma från annat planet!
mvh liene

Cecilia sa...

Du och jag är nog överens om hur man beter sig som publik!
Jag tycker om din blogg och det finns något för dig att hämta hos mig!