tisdag 9 mars 2010

Vad köpte garn nörd på mässan?!!

Nu säkert ni undrar vad handlar garn nördar eller nörden som jag på mässan....den här gången vill jag handla så lite som möjligt ,för att kunna komma ikapp ( låter roligt!!! :) )med saker ,som jag har velat att påbörja och avsluta -så till sist var det lite handlat, det blir svårt att komma iväg och på kvällen vill man bara hem och vila!
Men några inspirations saker blev det ändå:
 • Sammets band i olika färger från mina Uber Underbara alltid så stiliga grannar,så om jag behöver vila ögon kan titta över axel ditt http://www.tygeroting.com/
 • Hantag till ett framtids plan-virkad väska i Arena från samma stället
 • Underbara färger på mohair garn Colinette från Karma garn http://webshop.karmagarn.se/ ljuvligt färgning,planerar halskrage - mohairborsta den...lite vuxen rosa ,fast kal rosa med grå/lila
  Bilden nedan :
 • 2 rullar papper för att förstärka väskor...vet inte vem jag köpte av...blev dragen i ärm och tillsagt : här skall du köpa! hur som helst- hos lapptäcks nissar iallafall.
 • Rulle med svart sammets band-jag vill så gärna komma åt rullen ,så jag köpte hela hos http://tygeroting.com/ ,men som sagt svart sammets band, kan ju komma till ganska bra användning här och där! Tack för att Ni är alltid så inspirerande!
 • Svart strech tyg..för skin look a like leggings ,
 • Rusch och pusch ..till vad -avslöjar inte just nu,
 • Fjäder band för några vissna lampskärmar
 • Bollfransar i svart -hemlis projekt... allt detta från mina absolut favoriter- kollegor och vänner: http://www.mg-tyger.se/, jag köpte även knappar ,men de måste hamnat off någonstans .

Jag har redan tidigare köpt en hel del från De och tycker att deras inställning är samma som våran : alltid något roligt för kunder!


Hade planerat att köpa lite pärlor,men hann inte och rätt så var det mässan över!

Kul det,för att då kan man börja planera nästa mässan,längta fram till våren ,som värkar komma med raskt takt nu...vänta på linne garn och några flera karameller,får inte glömma bort planera semester...den är ju defenetivt förtjänat...med alla tråkigheter och känslo slitsamma saker som har funnits de 2 sista år...

Jag har " grävt" fram( de har varit nonchalerade i några år,allt utan att fålla byxor!) alla mina sy maskiner Designer-1 ,Platino 770 och min älskade avancerade overlock maskin allt detta från Husqvarna,som var ett måste när ungar var små och många mjukisar blev till ,tyger är plockade och en efter en väntar mängder av sy projekt ,några "gör mig om" istället för slänga...men med det allteftersom....
Så som ni ser garn nördar har en hel del fixa!

Nu skall jag går och lägga ut kon garn på webben,svara på mail och sen börja skära tygbitar till överkast ....vem skall laga mat idag vet inte jag...nej jag skojar ,det blir väl jag ( hi hi hi!)

Mvh liene

PS: ÅÅÅ vad jag älskar känslan av kommande vår,jag har tagit upp även att ta långa gå sträckor,som jag hade ingen ork med att utföra ,efter min mammas bortgång,kändes konstigt nog totalt meningslösa!

Så nu vet även ni ,vad garn nörden har handlat!

1 kommentar:

Heidi sa...

Vilket otroligt snyggt garn! Superfina färger!!!